İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Sabit İçerikler

Mrt

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri alanında Veritabanı Programcılığı ve Web Tasarımı ve Programlama olmak üzeri iki dal bulunmaktadır.

Haz

Okulumuzda Muhasebe ve Finansman alanında Bilgisayarlı Muhasebe dalı bulunmaktadır.

Haz

Okulumuzda Ulaştırma Hizmetleri alanında Lojistik dalı bulunmaktadır.

Veri Tabanı Programcısı:
Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, veri tabanı ve programlama dilinin kurulumu, veri tabanının oluşturulması ve yönetimi, yazılım geliştirme, hata giderme, bakım ve yedek almaya sahip nitelikli kişidir.

Mrt

Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım olarak kurulumu bilgilerinin yanında, web sayfası tasarımına ve programlama dilleri yardımıyla etkileşimli web uygulamaları hazırlayan nitelikli kişidir.

Mrt

Tanımı: Muhasebecilik mesleğinin gerektirdiği, ticari işletmelerin faaliyetlerine ait belgelerin tasnif, kayıt, dosyalama ve arşivleme işlemlerini bilgisayar ortamında yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.

Amacı: Bilgisayarlı muhasebe elemanlığı mesleğinin yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiĢtirmek amaçlanmaktadır.

Okulumuzda okutulan daldır.

Mrt

Tanımı: Lojistik elemanının sahip olduğu, taşıma, depolama, gümrük ve diğer prosedür işlemlerini yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.

Amacı: Ulaştırma Hizmetleri alanında lojistik mesleğinin yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Aday Öğrenci

Okul Aile Birliği Başkan: Sedef DAŞDEMİR

Başkan Yardımcısı        : Serpil ÜNVER

Muhasip Üye                : Songül ÖZER

Sekreter                      : Sevim HEKİMHAN

Üye                             : Serdar SEVGİLİ

Şbt

Okulumuz Binası Küçükçekmece Belediyesi ve Bağışçı İbrahim ÖZAYDIN tarafından Atatürk Mahallesi 354 Ada 1 parselde inşa edilmiştir. Küçükçekmece Belediyesi ve İbrahim ÖZAYDIN ile İstanbul Valiliği arasında yapılan 01.10.2010 tarih ve 48/10 sayılı protokolle yapımına başlanmıştır. 23.07.2012 tarihinde Gülten Özaydın Ticaret Meslek  Lisesi olarak eğitim ve öğretime başlamıştır.

Kas

30 Nisan 1937 de Uşak ta doğdum.  İlköğretimden sonra Kız sanat Enstitüsünde 2 yıl eğitim aldım. 17 Temmuz 1955 yılında İbrahim ÖZAYDIN´la evlendim. Dört çocuğum altı torunum ve ilk torunumunda iki çocuğu var.

Bu okulun ülkemin gençlerine hayırlı olmasını dilerim...